Agado’s maatregelen op het Coronavirus (COVID-19)

Het Coronavirus (COVID-19) heeft inmiddels een grote invloed op de volksgezondheid van onze samenleving. Onze gedachten gaan uit naar diegenen wiens leven is geraakt door COVID-19 en naar iedereen die te maken heeft met de problemen die het veroorzaakt.

Via dit bericht willen wij u informeren over de waarborging van de continuïteit van AGADO B.V. alsmede de maatregelen die we hebben genomen. Elke bedrijfstak heeft zo zijn eigen uitdagingen op dit gebied en moet ingewikkelde keuzes maken.

Onze eerste prioriteit is de veiligheid en het welzijn van onze collega’s, klanten, partners en de gemeenschappen waarin zij wonen en werken. Wij willen er als bedrijf uiteraard alles aan doen om de kans op besmetting onderling zo klein mogelijk te maken. Toch is het niet in alle gevallen mogelijk om persoonlijk contact volledig te vermijden.

Agado houdt de situatie voortdurend nauwlettend in de gaten en wij zullen onze maatregelen hier steeds op afstemmen.

Agado heeft reeds de volgende maatregelen genomen:

 1. Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM en houden de berichtgevingen scherp in de gaten;
 2. Onze dienstverlening is en blijft voor alsnog geheel gewaarborgd:
  – Ons kantoor is en blijft vooralsnog open;
  – Ons personeel blijft gewoon inzetbaar;
 3. Onze kantoormedewerkers informeren onze klanten voorafgaand aan een afspraak over de te volgen richtlijnen, zodat beide partijen daar rekening mee kunnen houden;
 4. Wij hebben onze medewerkers voorzien van de noodzakelijke persoonlijke beschermingsmiddelen (maskers, handschoenen of andere beschermende spullen, ontsmettingsmiddelen, etc.);
 5. Overleggen met leveranciers en klanten gaan zoveel mogelijk telefonisch of via videoconferentie;
 6. Op ons kantoor hebben wij extra hygiëne maatregelen getroffen;
 7. Agado houdt zich ook buiten kantoor aan de voorgeschreven hygiëne maatregelen.

Op deze manier doen wij er alles aan om de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen en om u als relatie optimaal van dienst te blijven.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als Agado u ergens anders mee van dienst kan zijn.